Αγαπητοί Συνεργάτες,

Η εταιρία μας ΚΟΤΤΗΣ ΧΑΡΤΙΚΑ ΑΕ με τον διακριτικό τίτλο «ΧΑΡΤΟΚΙΝΗΣΗ», στην προσπάθειά της για συνεχή ανανέωση και παρακολούθηση των τάσεων που επιβάλλουν οι κανόνες του σύγχρονου εμπορίου, παρουσιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα της, με στόχο την αναβάθμιση και διεύρυνση των υπηρεσιών της προς την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η ίδρυση της εταιρείας μας έχει γίνει το 1969 με την μορφή τότε ατομικής επιχείρησης και παρά το γεγονός ότι οι δυνατότητες στο ξεκίνημα της ήταν πραγματικά περιορισμένες, σε αυτές τις 4 δεκαετίες ζωής της έχει να επιδείξει μια εξαιρετικά ανοδική πορεία που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στις επίμονες και φιλόδοξες προσπάθειες του ιδρυτή της εταιρίας Κου Κωνσταντίνου Κόττη.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι στην συνεχώς εξελισσόμενη πορεία της επιχείρησης μας όλα αυτά τα χρόνια, έχουν βοηθήσει σημαντικά με την αδιάκοπη εργασία τους πολύ ικανά στελέχη τα οποία μέσα από την πολυετή πείρα και γνώση που διαθέτουν, συμβάλλουν με την σειρά τους καθοριστικά στην άριστη οργάνωση και υποδομή της επιχείρησής μας, προσφέροντας σε εσάς την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής.

Το κατάστημά μας στεγάζεται σε σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο εκτάσεως 1200τ.μ επί της οδού Κολωνού 21 & Κεραμικού 29 στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο χρησιμοποιείται για την διακίνηση και πώληση των εμπορευμάτων μας καθώς και την στέγαση των γραφείων της εταιρίας μας, ενώ παράλληλα υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι εκτάσεως 400τ.μ. σε πολύ κοντινή απόσταση από την έδρα της επιχείρησης, οι οποίοι χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αποθήκευση των εμπορευμάτων μας. Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας φροντίσαμε ώστε το κατάστημά μας να διαθέτει και χώρο στάθμευσης ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας εύκολα και άνετα.

Στο νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημά θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε και να ενημερωθείτε για μία ευρεία γκάμα προϊόντων την οποία φροντίζουμε να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς και η οποία καλύπτει τις ανάγκες τόσο εντός όσο και εκτός του επαγγελματικού σας χώρου.

Παράλληλα αφιερώνουμε ιδιαίτερο χρόνο και προσοχή στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας όχι μόνο πριν, αλλά και μετά την πώληση με την βοήθεια έμπειρων ατόμων που είναι πάντα πρόθυμα να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία ή να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Για το μέλλον, η εταιρεία μας στοχεύει να πραγματοποιήσει περαιτέρω ανάπτυξη της, στηριζόμενη αφενός στην μακρόχρονη εμπειρία του παρελθόντος και αφετέρου στην τεχνογνωσία και στις υποδομές του παρόντος. Ταυτόχρονα πρωταρχικός στόχος στην εξελικτική αυτή διαδικασία είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας την εγγύηση ποιότητας για την οποία μας έχουν επιλέξει και τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους εκατοντάδες πελάτες μέχρι σήμερα.

 

Με Εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Κόττης

Οικονομικά Στοιχεία 2014-2013 || Οικονομικά Στοιχεία 2015-2014 || Οικονομικά Στοιχεία 2016-2015 || Οικονομικά Στοιχεία 2017-2016